Холандската полиция арестува четирима души, единият от които е швед, по

...
Холандската полиция арестува четирима души, единият от които е швед, по
Коментари Харесай

Масови арести в Холандия за терористична дейност


Холандската полиция арестува четирима души, единият от които е швед, по съмнение за участие в действия, свързани с тероризъм, оповестиха от прокуратурата.

 

" Полицията на Ротердам задържа четирима мъже, в това число един швед, обвинени в присъединяване в свързани с тероризъм дейности ", споделиха от прокуратурата. Единият от арестуваните дошъл в неделя с полет от Стокхолм, останалите трима пристигнали отградовете Влаардинген, Делфт и Гоуда в югозападните региони на страната.

Полицията претърси три жилища в трите града и се снабди с информация, само че не откри оръжия или експлозиви. Задържаните остават в ареста в очакване на поява пред съда. Холандски жител беше наказан през ноември на четири години затвор за подготвянето на терористична офанзива, откакто след ареста му в Ротердам предходната година полицията откри пушка и огромно количество фойерверки. При различен случай холандски боен простреля мъж, въоръжен с нож, на летище " Шипол " в Амстердам, само че управляващите споделиха, че казусът няма връзка с тероризъм.

Засега Холандия остава отвън вълната от терористични офанзиви, които раздрусаха европейските й съседи през последните години./ Pik.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР